Forside · Fireballing · Fireball partnerskab · Fireball privat · Om Kirsten Rubech · Site map · Søg 23. October 2017 09:38
Navigation
FIREBALL
Fireballing
Fireball sparring
Fireball familie/job
Fireball karriere
Fireball partnerskab
Fireball privat
Fireball stress
ELITEPRIVAT ©
Klient
Proces
Konsultation
ETIK & VÆRDISÆT
Etik
Værdisæt
Honorarer
HVEM ER JEG?
Om Kirsten Rubech
AGORA
Kontakt
PartnerMatch Artikler
Foredrag
What´s Up
Ildsjælen takker

reoplica phones vertu ascent racetrack legends series indianapolis ltd price for vertu fake vertu ascent ti phones cheap where can i get a cheap vertu phone vertu mobile phone price in china luxreplica-phones vertu replica deutschland rpleica vertu mini vertu original original vertu price phones replica lux vertus replica replica vertu kobra clone mobile phones price of vertu phones vertu replica us replica lux phones lux replica ferrari dual sim phone reset vertu ascent ti vertu repluca replique vertu copy vertu vertu repicas vertu ferrari original vertu verizon vertu phones goldvish
Tiden Inspirerer

FIREBALLING
FIREBALLING

"det der bevæger - rykker”
Klienten er i "agora" eliteprivat erkender det individuelle menneskes behov for at være sig selv i et samfund fyldt med ensretninger.

Under FIREBALLING arbejder vi procesinviduelt med vor klients ønsker motivation ressource forventninger målrettethed og forandringsparathed
.

'news: dru1.jpg

Udvikling kræver forandring, og med teknologisk udvikling har vi ikke kun globale vidder, nej vi rækker langt langt længere, og heldigvis er rejsen uendelig langt forude.
Et liv i et samfund på tværs med hæsblæsende forandringer og udviklinger af globale omfang er levende vidunderligt, pragtfuldt fantastisk medrivende sansende og grænseløs

- kommunikation, tag imod den og brug den – og vælg den der er tilpasset dig personligt, for vi vælter os i information, isenkram, oplevelser, rejser, sport og kultur af enhver art, køber ind smider ud alt efter ressource, og aldrig har vi været mere ulykkelige som enkeltindivid, alt mens vi oplever svingdørsforhold som aldrig før, men hvad er det værd - for det vi fik, gav kun lykke i et kort splitsekund, værdierne for den enkeltes lykke, skal findes på anden måde.
Udviklingen i parforholdet eller mangel på samme belyses over århundreder i arierne der fortæller den samme historie over årtusinder - ganske som ugebladene, med samtidige overskrifter – til tider cirkulær kommunikation, vi er jo ikke bedre end individets indsigt!
Jeg arbejder fortsat med det, jeg er god til, at lytte, fange det nye, bearbejde sende impuls videre og motivere, hvor jeg ikke er bange for at give ud af mine ressourcer, til at lytte og mærke og reflektere.
Livet er jo ikke mere afgrænset end den oppustning eller indsnævring vi selv sætter, for der er langt flere nuancer, det ses og mærkes hvor naturen med sin storhed åbner op til ukendte udfordringen, hele tiden et nyt møde når du bevæger dig, om det så er bredt eller snævert!
Et liv i forandring og udvikling er enestående vidunderligt pragtfuldt fantastisk medrivende sansende og uden grænser – og det er kommunikation der kan bruges, tag den med dig og lad verdens ressource få glæde af den.
Mangler du en fortrolig vil det være uspændende ikke at have den mulighed for oplevelse også at møde dig i min konsultation, hvor nye krydderier rummer mulighed for bevægelser frem til nye indsigter, det er her stærke personligheder mødes og vise vejen til et sundt liv sammen med andre der indser, at..!
DET DER BEVÆGER - RYKKER

Commit en Fireball

- En Fireball er den klareste stjerne på himlen.
- En Fireball er den ressourcestærke person i mængden.
- En Fireball er den, man ikke kan undgå at lægge mærke til,
- og den man absolut må have kontakt til.


Under den personlige samtale udvikles der tillid og fortrolighed, hvorefter vi i processen struktureret og systematisk åbner, afklarer og udfordrer problemstillingen frem til fireballing.

Gennem samtalen bevæger vi os ud af selvbegrænsede skillerum, og du bliver bevidst om, hvad der privat er kvalitativt for dig.

FIREBALLING er ikke at komme med løsningsforslag, men i stedet sætte den FIREBALLEDE i stand til selv at finde muligheder og vælge mellem løsninger / muligheder.

FIREBALLING skal fjerne arbejdsfrygten fra medarbejderne, og jo mere den enkelte medarbejder eller team finder svarene på problemerne eller udfordringerne desto mere ansvar kan medarbejderen tage for deres arbejde, de lærer at bruge deres evner bedst muligt og udnytter deres viden til at bliver selvstændige. Det er langt mere tilfredsstillende, for en medarbejder at finde nye ideer og løsninger, end at modtage dem fra chefen, og gevinsten kommer gennem FIREBALL´s.

Den indre barriere for at udnytte vores potentiale fuldt ud er frygt, her eliminerer FIREBALLING frygten. Herfra kommer FIREBALLING ledelsesstilsindsatsen ind, gennem en proces der tillidsfuldt og konstruktivt eliminerer frygtfaktorerne.


FRYGT - UTRYGHED - MANGLENDE TILLID ER FAKTORER DER FORHINDRER OS SOM FAMILIEMEDLEM, MEDARBEJDERE OG LEDERE I AT PRÆSTERE DET OPTIMATE.


FIREBALLING har den opgave at få det bedste frem i den enkelte person som her ser muligheder og handler sådan, at det bidrager til en øget indsigt i sig selv.

FIREBALLING udvikler personlig udvikling og succes hvilket bidrager til en lederadfærd hvor lederen og virksomheden får mest muligt ud af sin medarbejder. Og her viser det sig, at medarbejderen tør præstere mere end denne turde tro.

FIREBALLING er en udviklingsguide, der kort og godt handler om, at man igennem spørgsmål og svar kan lære at lære, dette gælder på alle niveauer!

Optimal udnyttelse af potentialet i medarbejderen er, at denne selv formulerer svaret på mulige løsninger og vælger herfra en FIREBALL.

Kirsten Rubech
Kalender
Oktober
MaTiOnToFrLS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

I dag
Arrangementer
Se mere her
Tilmelding
Indlogning
Brugernavn

Kodeord