Forside · Fireballing · Fireball partnerskab · Fireball privat · Om Kirsten Rubech · Site map · Søg 23. October 2017 09:41
Navigation
FIREBALL
Fireballing
Fireball sparring
Fireball familie/job
Fireball karriere
Fireball partnerskab
Fireball privat
Fireball stress
ELITEPRIVAT ©
Klient
Proces
Konsultation
ETIK & VÆRDISÆT
Etik
Værdisæt
Honorarer
HVEM ER JEG?
Om Kirsten Rubech
AGORA
Kontakt
PartnerMatch Artikler
Foredrag
What´s Up
Ildsjælen takker

reoplica phones vertu ascent racetrack legends series indianapolis ltd price for vertu fake vertu ascent ti phones cheap where can i get a cheap vertu phone vertu mobile phone price in china luxreplica-phones vertu replica deutschland rpleica vertu mini vertu original original vertu price phones replica lux vertus replica replica vertu kobra clone mobile phones price of vertu phones vertu replica us replica lux phones lux replica ferrari dual sim phone reset vertu ascent ti vertu repluca replique vertu copy vertu vertu repicas vertu ferrari original vertu verizon vertu phones goldvish
Tiden Inspirerer

FIREBALL PARTNERSKAB

Hvad er dine drømme? Ønsker du dine sidste 15 skal være? "Det er ærgerligt, jeg ikke var mere sammen med dem, som jeg virkelig holder af!”

Hvor motiveret og parat er du til forandring nu?

Når du er forandringsvillig, er du parat til at nå dine drømme, og eliteprivat er åben for et samarbejde.

Parat til forandring? Ønsker du dine sidste 15 ord skal være? ”Det er ærgerligt, jeg ikke var mere sammen med dem, som jeg virkelig holder af!” NEJ vel!

news: dru1.jpg news: dru2.jpg news: dru3.jpg

Commit en Fireball
En Fireball er den klareste stjerne på himlen.
En Fireball er den ressourcestærke person i mængden.
En Fireball er den man ikke kan undgå at lægge mærke til,
- og den man absolut må have kontakt med.


En betragtning i systemisk tænkning er, at alt hvad vi erkender af det vi modtager i verden er differentialer og kun forskelligheder. Billedet vi ser, ser vi kun fordi der er en forskel på farverne i det, og en forskel imellem billedet, rammen og væggen det hænger på. Var der ikke den forskel, kunne vi intet se af det.
Ud fra den samme forudsætning er det principielt ikke muligt at iagttage sig selv. Et par kan f.eks. ikke se sig selv som par, idet der jo ikke er nogen forskel på parret som ser, og parret som det ser på. Ved at trække en ekstra person ind i samtalen, er det muligt at skabe nogle nye perspektiver og forskelle, som gør det muligt at se ting, som ellers ikke bliver set.
Her er det en ChangeArtist kan vedvirke til dine personlige valgte forvandlinger / ændringer.

Vi arbejder ud fra i dag.

Vi sætter kun fokus på dine historiske oplevelser med ressourcegevinst til fremtiden.

Vi arbejder bevidst med at øge dine personlige værdier.

Vi målretter os muligheden for at skabe holdbare og virkningsfulde forandringer til din gevinst og glæde.

Du finder dine personlige muligheder og ressourcer hos eliteprivat, siger pænt farvel til det der hæmmer dig, og du går målrettet ud i rummet.

Når du mærker du er parat til at ville bearbejde dine blokeringer, gør vi noget ved det!


AFSLUT KÆRLIGHEDEN – udbrændt kærlighed

Når det ikke længere er så yndigt at følges ad!

Vi udvikler os alle, og nogle gange sker der det i parforholdet, at vi bevæger os alt for langt væk fra hinanden, og ikke længere er i stand til at navigere tilbage til den, som engang var den store uimodståelige kærlighed.

Hvorfor har udviklingen fået den drejning?

Udviklingen kan have fået den karakter, at intimiteten i parforholdets fællesskabet, er tabt, men der er ingen mulighed eller ønske for at genopbygge forholdet.

Du/I er blevet i forholdet med individuel private begrundelser, men ønsker nu med assistance udefra individuelt eller sammen at komme ud af forholdet.

Den følelsesmæssige og fornuftige placering er målrettet en afslutning af parforholdet.

eliteprivat kan her tilbyde dig assistance for et af dig privat gennemtænkt og følelsesmæssigt ønske, om at afslutte din relation til et udbrændt parforhold.

eliteprivat modtager din henvendelse, når du er parat til fortrolig støtte.

At comitte en Fireball En Fireball er den klareste stjerne på himlen. En Fireball er den ressourcestærke person i mængden. En Fireball er det, man ikke kan undgå at lægge mærke til, og det man absolut må have kontakt med.

Kirsten Rubech
Kalender
Oktober
MaTiOnToFrLS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

I dag
Arrangementer
Se mere her
Tilmelding
Indlogning
Brugernavn

Kodeord