Forside · Fireballing · Fireball partnerskab · Fireball privat · Om Kirsten Rubech · Site map · Søg 23. October 2017 09:39
Navigation
FIREBALL
Fireballing
Fireball sparring
Fireball familie/job
Fireball karriere
Fireball partnerskab
Fireball privat
Fireball stress
ELITEPRIVAT ©
Klient
Proces
Konsultation
ETIK & VÆRDISÆT
Etik
Værdisæt
Honorarer
HVEM ER JEG?
Om Kirsten Rubech
AGORA
Kontakt
PartnerMatch Artikler
Foredrag
What´s Up
Ildsjælen takker

reoplica phones vertu ascent racetrack legends series indianapolis ltd price for vertu fake vertu ascent ti phones cheap where can i get a cheap vertu phone vertu mobile phone price in china luxreplica-phones vertu replica deutschland rpleica vertu mini vertu original original vertu price phones replica lux vertus replica replica vertu kobra clone mobile phones price of vertu phones vertu replica us replica lux phones lux replica ferrari dual sim phone reset vertu ascent ti vertu repluca replique vertu copy vertu vertu repicas vertu ferrari original vertu verizon vertu phones goldvish
Tiden Inspirerer

ILDSJÆLEN TAKKER
DEN GODE STRATEGI STARTER MED EN DRØM

“Somewhere over the rainbow”

Solen og månen retter mig hen mod kvaliteter som grænseløs indsigt.

Med et klippefast fundament til trofasthed, kærlighed og retfærdighed,

at oplever fællesskabets essens i samværet med alle I farverige personer jeg har mødt på min vej. I har alle hver enkelt fra jeres personlige platform medvirket til, endnu en facet blev slebet skinnende til min personlighed, og de bliver brugt til nye indsigter!

at se klienter, familie og venner når vi har lyst og tid til at være aktivt sammen!

at blive fanget af operaerne TOSCA og FIDELIO samt tage Hildegard von Bingen med i ”mit kreative skur” blandt lærreder, pensler og farver med vandets rislende i baggrunden og solens strålespil i de ikke isolerede vinduer, alt mens dørens knirken når den går op og i, og sender sine vejrmæssige temperamenter ind i rummet, that´s humanlife!

Momo af Michael Ende elsker jeg, da den er nærværende lærestof også for voksne, mens vi læser og diskuterer den med børnene!

Finding Forrester UNIK filmkunst fyldt med metaforer i alle dets facetter indenfor manuskript, skuespil og kamera, blændende indsigt fra Gus Van Sant der videreudvikler uanset på hvilket niveau inputtet kommer, kommer der et berigende output – respektfuld cirkulær kommunikation.

En tur i gammelt kluns landsbyen rundt for at blive blæst igennem, er en energibombe på flere områder for mig, ligesom at knokle med vinterens brænde, der skal kløves og stables for af opleve, hvor godt vi har det, når det varmer!

Fællesskabet i oprydning, madlavning, haven, med venner, familie, på kontoret, i debatrum, skitur, sejltur, skovtur, køretur, bjergvandring, flyvning, dasetur, dansen, kulturoplevelser, jagtfællesskabet og berigende seminar/symposieture samt dejlige oplevelsesrige traditioner med personligt udtryk m.m.m.

Obs! Samværet med lokalbefolkningen på rejser, ikke mindst i områder bag Miami´s facade og livet på Key West midt i et interkulturelt eldorado, kan gøre en romantisk sjæl drømmende svag, for herfra at blive fattet og med tigerspring op til Seattle med helt andre fortegn og lande i stærekassen i Niceområdet that´s nice.

Jeg finder alt interessant når jeg bruger mine sanser kombineret med min indsigt og søgen efter mere indsigt!

FIREBALL Respekt for talentet ” When you wish upon a star……….!"

Jeg vil bestræbe mig på, at når jeg siger min sidste sætning i dette liv, vil det være

Med glæde tålmodighed og udholdenhed nåede jeg målet, glad tålmodig og udholdende er jeg parat til nye FIREBALLs!

STOR Tak til alle I jeg har mødt på mine mange veje og specielt I der har bidraget med progressive aktiver til hjemmesiden www.eliteprivat.dk lige fra idé til fødsel.

uden jeres fantastiske kvalitative saglige, seriøse og sjove input som output havde det været en helt anden opgave KNUS, KRAM og TAK til jer alle.

¤ You must be the change you wish to see in the world ¤

Agnete ¤ Alexander ¤ Birgit ¤ Birgitte ¤ CharlesS ¤ Espen ¤ Ib ¤ Jan ¤ John ¤ Kristian ¤ Manfred ¤ Margrethe ¤ Meadows ¤ Mich ¤ Michael ¤ Monica ¤ Sir X ¤ Per ¤ Pernille ¤ Peter ¤ René ¤ Rigmor ¤ ROAD-kill.dk ¤ Sigurd ¤ Sofus ¤ Søren ¤ Tina ¤ Victoria ¤

Stort hjertebankende varmt tak for efterkritik til professor Roy Langer.
Tak for kontakten i 2007 vi forlænger "dialogen" over i 2008, du er unique og et vidunderligt pragtfuldt møde, glæder mig til at blive beriget i dine nye indsigter.

I en uventet stresset situation og løbende efter; stort varmt tak til dig php-Fusion Ib for din lad hoc support på sitet, du er helt fantastisk 1000 takknus

Kæreste kreative designere søde arkitekt Birgitte Stjær og dejlige grafiker Lars Hyldborg 1000 tak for nogle vidunderlige flotte visitbrikker, der vækker begejstring og omtale hvor de rammer, Vi bygger videre i 2008 knuserkram til Jer begge! Kæreste Ole Henriksen mange tak for dine varme ønsker for eliteprivat FIREBALLs succes da du bliver opmærksom på dem midt i din store rejseaktivitet. Tak for de vidunderlige pragtfulde varmende sætninger, du forstår om nogen at knække Janteloven, tak for det Ole, og din søde julehilsen 2007 fra den varme strand, hyg dig også ind i 2008.

Dear Charles Simonyi - with deep feeling - respect - inspiration - fun and kindness - always ready - thank´s for the FIREBALLs - great !!

Julen 2007 via EINSTEIN
"Livet er som at køre på cykel. For at holde balancen må man holde sig i gang.” Finn Havaleschka, GARUDA -
Kære Finn, tak for dine spændende vinkler i 2007 - vi bygger nye i 2008!


Dear professor, ph.d. Martin E.P. Seligman - you let me have a little of your knowing, I use the positive energy, you sent me! My clients works and eliteprivat too.
WARM THANK´s to YOU

Med glæde tålmodighed og udholdenhed nåede jeg målet
- glad - tålmodig - udholdende ¤ parat til nye FIREBALLs!

Tillykke med eliteprivat - flot hjemmeside spændende fremtid
Ole Giber, astrolog


“Somewhere over the rainbow”

DEN GODE STRATEGI STARTER MED EN DRØM

Kirsten Rubech, ildsjæl


news: dru2.jpg news: dru3.jpg                  

Kære Jan - varmt tak

du, min tætteste samarbejdspartner til designet af www.eliteprivat.dk

Det har været en meget ny og spændende form for aktiv projektdeltagelse lige fra bearbejdning af idéen til vi sendte sitet ”på rumfart”.

Når jeg nu sidder og tænker processen igennem mellem os Jan, hvor kommunikationen primært har været mailing; ja så ved jeg; du har taget dig til hovedet og måske drejet rundt i turbofart på din kontorstol i forbindelse med dine modtagelser af mine ”pudsige overflødighedshornpåfund”!

Det har givet mig utrolig megen energi, til at stå fast på mange af betragtningerne, men også at flytte mig, for jeg kunne jo mærke det rykkede.

Nu ved du; og du kan se, at jeg har beskæftiget mig på mange motorveje og snoede biveje, i åbent ørkenlandskab som tæt bevokset kaktusørken til høje bjergtinder, disse erfaringer/oplevelser vil jeg gerne have trænger igennem sitet med varme, kulde, glød og seriøsitet garneret med nærvær og humor til eftertanke for betragteren, hvor jeg har brugt initiativtagerne til FIREBALLING som model til spejling af tiden i et spamfyldt narcissistisk samfund kombineret med den korte lunke til janteloven trods vi sidder midt i en fantastiske globalisering i raketfart fortsat i udvikling mod det ydre rum.

Jeg har brugt det der lige ved hånden, til det der er på den anden side af kloden til det højeste nord, uanset frodighed eller umiddelbar goldhed, blev det der kom ind, det der er erfaring og tillært krydret med nye iagttagelser til produktet FIREBALL.

Kære Jan du gav mig endnu en nuance på min lille palet, tak for den, den varmer som et stjerneskud.

Varme tanker Kirsten

Kirsten Rubech
Kalender
Oktober
MaTiOnToFrLS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

I dag
Arrangementer
Se mere her
Tilmelding
Indlogning
Brugernavn

Kodeord