Forside · Fireballing · Fireball partnerskab · Fireball privat · Om Kirsten Rubech · Site map · Søg 23. October 2017 09:40
Navigation
FIREBALL
Fireballing
Fireball sparring
Fireball familie/job
Fireball karriere
Fireball partnerskab
Fireball privat
Fireball stress
ELITEPRIVAT ©
Klient
Proces
Konsultation
ETIK & VÆRDISÆT
Etik
Værdisæt
Honorarer
HVEM ER JEG?
Om Kirsten Rubech
AGORA
Kontakt
PartnerMatch Artikler
Foredrag
What´s Up
Ildsjælen takker

reoplica phones vertu ascent racetrack legends series indianapolis ltd price for vertu fake vertu ascent ti phones cheap where can i get a cheap vertu phone vertu mobile phone price in china luxreplica-phones vertu replica deutschland rpleica vertu mini vertu original original vertu price phones replica lux vertus replica replica vertu kobra clone mobile phones price of vertu phones vertu replica us replica lux phones lux replica ferrari dual sim phone reset vertu ascent ti vertu repluca replique vertu copy vertu vertu repicas vertu ferrari original vertu verizon vertu phones goldvish
Tiden Inspirerer

FIREBALL STRESS

Mænd vælter!
KVINDER GØR NOGET VED DET!


Vejen til succes er inde i dig – dine tanker, følelser og værdier er dine kompetencer - pas godt på dem.

Forebyg stress
Som mand er det på tide at tage fat, når din kone eller venner bliver opmærksomme op din ændrede adfærd.

news: dru1.jpg news: dru2.jpg news: dru3.jpg

Første gang vi møder et menneske, er det typiske spørgsmål for mange; "Hvad laver du"? Vi svarer relaterende til vores job.

Læg mærke til, at et spørgsmål der sigter på adfærd; ”hvad laver du ...?”, bliver besvaret med et identitets svar; ”Jeg er …” Vores arbejde bliver altså løftet op til at blive identitet.

Og her er der grund til at være opmærksom. Hvis min karriere er en stor del af min identitet, vil jeg selvfølgelig gøre alt for at leve op til mit selvbillede, uanset hvilke udefrakommende krav der stilles, eller jeg selv stiller til mig selv.

Dvs. jeg udfordrer ikke min selvopfattelse. Hvis jeg ikke kan stole på, hvem jeg tror - jeg er, hvem er jeg så?

En tanke der opleves rystende af de fleste – derfor arbejder vi igennem, koste hvad det vil.

Når kroppen begynder at sende signaler til hovedet om, at den er ved at være overbelastet, lukker vi af, for budskabet og arbejder videre, simpelthen for at leve op til vores selvbillede. Det virker i et stykke tid, men på et tidspunkt er kroppen så belastet, at den trækker i nødbremsen – og vi går ned med stress.

Mænd vælter, kvinder gør noget ved det. Mænd griner af, når kvinder er sammen, at de snakker om følelser, hvad der er nemt, og hvad der er svært. Kvinder griner af, at mænd snakker om sex, store biler og deres resultater på arbejdet.

Kvinder har derved en iboende fordel i forhold til stress. De mærker efter hvordan de har det. Mærker de at den er gal, er de ofte villige til at gøre noget ved det. De søger viden.

Mænd lukker af og knokler videre - indtil de vælter. Først da søger de diskret en fortrolig og ofte individuel FIREBALL, hvor konsultationrn foregår uden at nogen behøver kendskab til den.

Forhold dig til følgende spørgsmål?

Hvis du holder fast i dit selvbillede:
· Hvad får du mere af?
· Hvad får du mindre af?

Hvis du ikke holder fast i dit selvbillede:
· Hvad får du mere af?
· Hvad får du mindre af?

Den individuelle identitet er vigtig for os, den giver os en oplevelse af os selv. Vi ved hvem vi er, hvor vi hører til, og den beskriver også hvilke krav og forventninger vi stiller til os selv.
Vores klare personlige identitet kan viskes bort under stress og jag, men der findes metoder, hvor du finder den igen gennem en process i FIREBALLING hos eliteprivat.

Genfind balancen!

Gør som kvinderne, de gør noget ved det!


 

Læs mere om stressforståelseKirsten Rubech
Kalender
Oktober
MaTiOnToFrLS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

I dag
Arrangementer
Se mere her
Tilmelding
Indlogning
Brugernavn

Kodeord